ПЕРЕТВОРЕННЯ СПИСКІВ ІНГРЕДІЄНТІВ СТРАВ В ОЗНАКИ (FEATURES) ДЛЯ МОДЕЛЕЙ МАШИННОГО НАВЧАННЯ - Карлов , Євгеній (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Карлов Євгеній Олександрович студент групи ІАСм -1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Яскевич В.О.