МОДЕЛЮВАННЯ СЦЕНАРІЇВ РОЗВИТКУ КОМПАНІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - Крискун , Іван (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Крискун Іван Миколайович аспірант Університету економіки та права "КРОК", науковий керівник – д.т.н., проф. Данченко О.Б.