ФСР ПРЯМОКУТНОЇ МАТРИЦІ ІЗ ЦІЛИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ - Малюк , Софія (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Малюк Софія Миколаївна студентка групи Маб -1-24-4.0д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.ф.-м.н., доц. Радченко С.П.