МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Метляєва , Оксана (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Метляєва Оксана Петрівна студентка групи МАМм-1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – д. філос. з матем., ст. викл. Локазюк О.В.