ІНТЕГРАЦІЯ НЕЙРОМЕРЕЖ В СИСТЕМИ РОЗПІЗНАВАННЯ МОВИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ТА ШВИДКОСТІ - Хльобас , Денис (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Хльобас Денис Володимирович студент групи ІАСм -1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Мельник І.Ю.