TELEGRAM-БОТ ДЛЯ ПАРСИНГУ РОЗКЛАДУ ЗАНЯТЬ З САЙТУ УНІВЕРСИТЕТУ І ЙОГО ІНТЕГРАЦІЇ В TELEGRAM - Коновал, Євгеній; Пігіда, Данило (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Коновал Євгеній Юрійович, Пігіда Данило Сергійович студенти групи ІНб1-23-4.0д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н. Яскевич В.О.