ВИДИ АПАРАТНО-ПРОГРАМНИХ КОМПЛЕКСІВ (АПК) МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПОВІТРЯ - Степанець, Михайло (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Степанець Михайло Володимирович студент групи ІАСм -1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник –к.т.н., доц. Мельник І.Ю