МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ВОДООЧИЩЕННЯ - Куроченко , Максим (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Куроченко Максим Олексійович студент групи МАМм-1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.ф.-м .н., доц. Семеняка С.О.