БАГАТОРОЗРЯДНА ЦИФРОВА ІНДИКАЦІЯ У ВБУДОВАНИХ СИСТЕМАХ - Кушнір , Олег (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Кушнір Олег Володимирович студент групи ІАСм -1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – д.т.н., проф. Бушма О.В.