МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ РОЗРОБКИ ГЕЙМДИЗАЙН ДОКУМЕНТАЦІЇ В КОНТЕКСТІ ОПТИМІЗАЦІЇ ІГРОВИХ ПРОЕКТІВ - Остапенко, Дмитро (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Остапенко Дмитро Русланович студент групи ІАСм -1-23-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Мельник І.Ю.