ВИКОРИСТАННЯ POWER BI ДЛЯ АНАЛІТИКИ РУХУ ТОВАРІВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ СКЛАДСЬКОГО ОБЛІКУ КОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Пінчук, Андрій (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Пінчук Андрій Григорович студент групи ІАСм -1-23-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Машкіна І.В.