РОЗРОБКА МЕТОДІВ ТА ЗАСОБІВ УПРАВЛІННЯ ІГРОВИМИ ПОДІЯМИ ЧЕРЕЗ ІНТЕГРАЦІЮ З ДОНАТ-СЕРВІСАМИ - Посенко, Данило (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Посенко Данило Романович студент групи ПДМ-62 Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій, науковий керівник - к.т.н. Яскевич В.О.