ФОРМУВАННЯ РАХУНКІВ КІЛЬКОХ ВІДВІДУВАЧІВ РЕСТОРАНУ - Циба, Володимир (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Циба Володимир Олексійович студент групи ІАСм -1-23-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – д.т.н., проф. Бушма О.В.