РОЗРОБКА ДОДАТКУ ДЛЯ ПЛАНУВАННЯ ОСОБИСТОГО БЮДЖЕТУ - Шемет, Євгеній (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2024)
Шемет Євгеній Ігорович студент групи Інб -1-21-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Носенко Т.І.