ІНСТРУМЕНТИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ УРАЗЛИВОСТЯМИ У ПРОЦЕСІ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Грабар , Максим (Збірник матеріалів Всеукраїнської конференції молодих учених "Інформаційні технології" (ISSN: 2664-2638), 2025)
Грабар Максим Володимирович студент групи ІАСм -1-24-1.4д, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, науковий керівник – к.т.н., доц. Рзаєва С.Л.